Mythic Maiden Video Slot

Onze website Mythic Maiden staat helemaal in het teken van de Mythic Maiden Video Slot. En dit is natuurlijk niet zomaar. Wanneer je namelijk naar de Mythic Maiden Video Slot kijkt dan zie je gelijk dat het een zeer speciale video slot is. Daarnaast is de Mythic Maiden Video Slot ook één van de nieuwste Video Slots van Netent. Het thema van de Mythic Maiden Video Slot is een klein beetje spannend en speelt zich af in een mysterieuze kelder. In de kelder van de Mythic Maiden Video Slot liggen allerlei aparte en enge voorwerpen die jij moet zien te verzamelen. Dit doe je op de Mythic Maiden Video Slot met maar liefst 5 rollen en 30 winlijnen.


Mythic Maiden Video Slot uitgelegd

Start de Mythic Maiden Video Slot op en je komt gelijk helemaal in de sfeer die opgeroepen wordt. Het is een hele spannende, beetje griezelige sfeer die je voelt. Bij sommige Video Slots is dat niet zo goed doorgevoerd, maar bij de Mythic Maiden Video Slot is dit zeker wel het geval. Op de voorgrond zie je vijf rollen, maar daar komen we later op terug. Eerst kijken we nog even wat er op de achtergrond van de vijf rollen van de Mythic Maiden Video Slot te zien is. Hier zie je de mysterieuze kelder waar je allerlei oude spullen en meubels ziet staan. Er is in ieder geval al een hele tijd niemand geweest in deze kelder, dat zie je gelijk. In het midden van deze kelder zie je prominent in beeld de vijf rollen van de Mythic Maiden Video Slot. De vijf rollen van het Mythic Maiden Video Slot spel zijn omringt door een prachtige gouden lijst. Helemaal in stijl zie deze lijst er ook weer heel oud uit, inclusief de mooie versiersels en alles. Wat je ook tegenkomt op deze omlijsting zijn allemaal cijfer aan de zijkanten. De cijfers die je daar ziet lopen allemaal kris kras door elkaar heen. Hierdoor lijkt het heel lastig, maar eigenlijk is het heel makkelijk.

Deze cijfers vertegenwoordigen namelijk de winlijnen van de Mythic Maiden Video Slot. En in de inleiding hadden we het al heel even gezegd, maar we zeggen het gewoon nog een keer: de Mythic Maiden Video Slot heeft in totaal 30 winlijnen. En doordat de Mythic Maiden Video Slot in totaal 30 winlijnen heeft, zie je ook 30 cijfertjes terug op de zijkanten van de omlijsting van de vijf rollen. Het is op deze manier heel makkelijk om te zien op welke winlijn een prijs gevallen is. Daarnaast is het sowieso een handige manier om te zien hoe een bepaalde winlijn loopt. Ga je namelijk met je muis over de cijfers, dan zie je de winlijnen verschijnen. Dus ga je met je muis op cijfertje nummer 4 staan, dan zie je gelijk hoe deze winlijn loopt. En wanneer je erop klikt, dan selecteer je de eerste vier winlijnen. Je kan dus heel makkelijk bepalen hoeveel winlijnen je wilt gebruiken. De winlijnen lopen kris kras over de vijf rollen op de Mythic Maiden Video Slot. Doordat ze niet alleen horizontaal lopen, maak je veel meer kans op mooie prijzen op de Mythic Maiden Video Slot.

Inzetten op de Mythic Maiden Video Slot

Alle vijf de rollen van de Mythic Maiden Video Slot zijn altijd beschikbaar. Het maakt helemaal niet uit hoeveel je inzet, de vijf rollen mag je altijd gebruiken. In combinatie met de 30 winlijnen maak je dan natuurlijk enorm veel kans op mooie prijzen op de Mythic Maiden Video Slot. Dit doe je dus door met de winlijnen op de rollen winnende combinaties te maken met de symbolen. Deze symbolen zien er allemaal ook fantastisch uit en passen precies in de sfeer die de Mythic Maiden Video Slot wilt oproepen. Alles ziet er spannende en mysterieus uit. Zo heb je enge doodshoofden, rara voodoo maskers, kisten met een vage inhoud en een enge spin. De symbolen van de Mythic Maiden Video Slot die we zojuist genoemd zijn de symbolen die iets minder vaak voorkomen, maar daardoor krijg je wel een hogere uitbetaling.

De symbolen die minder vaak voorkomen zijn de verschillende letters en cijfers. Deze zijn allemaal in kaars vorm vormgegeven. Om het helemaal af te maken hoor je op de achtergrond een spannend muziekje. De Mythic Maiden Video Slot heeft ook nog Jokers die de vorm van elk ander symbool kan aannemen. Nog meer kans op prijzen! En de Scatter symbolen zorgen voor gratis spins. Krijg je er drie van deze Scatter symbolen, dan gaat Iron Maiden naast de vijf rollen open en mag je gratis gokken op de Mythic Maiden. Tijdens deze gratis rondes kan je zelfs vermenigvuldigers winnen van maar liefst x10!

Alle reden om eens lekker te gaan spelen op de Mythic Maiden Video Slot.